Locatie Haarlem »

tot 10 november gesloten

Locatie Amsterdam »
    Vandaag open

tickets

Vragen

Mail ons Telefoon: 023-5410670
Bezoekersinformatie

Museumcafé Thuys

Smullen in het museum

10 november weer open!

Vanwege de verbouwing van het museum en het museumcafé zijn wij tot 10 november gesloten. Wij kijken ernaar uit jullie in een schitterend vernieuwd museum weer te mogen ontvangen met een heerlijke kop koffie en groot stuk taart.

Thuys, inspired by Ron Blaauw

Het museumcafé is gevestigd in het oudste deel van het gebouw, de kapel. Met het terugbrengen van de kapel in originele staat heeft het café een ware metamorfose ondergaan. Onder het hoge houten plafond, met deels originele balken en de lichte inrichting is het een heerlijke plek om na te praten over de veelzijdigheid van de geest. In de zomermaanden is het op ons terras heerlijk vertoeven, een verborgen pareltje in de stad waar je volledig onthaast van de alledaagse drukte.

Je bent van harte welkom voor een goede kop koffie, Thuysgemaakte lunch of een borrel met lekkere hapjes. Wij werken bij Thuys zoveel mogelijk met biologische, duurzame streekproducten en lokale leveranciers die zich verbinden aan re-integratieprojecten.

Om ook in het café aan te sluiten bij onze missie is een samenwerking aangegaan met het Ron Blaauw College van chef-kok Ron Blaauw. Samen met zijn team wordt het museumcafé uitgebouwd tot een sociale onderneming waar reïntegratie plekken worden gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast werken we met een team van vrijwilligers. Dit maakt Thuys tot zoveel meer dan een sfeervol café, het is een bijzondere ontmoetingsplek waar iedereen welkom is!

Delen