Thuyskamer Sessie met Rowann en Leonard Luka

Prijs: Gratis

De Thuyskamer Sessies zijn terug van weggeweest! Op donderdag 7 juni staan Rowann en Leonard Luka op het podium in het museumcafé. De muziek van Rowann is avontuurlijk en oprecht. Ze combineert de Ierse harp met een elektrische gitaar. De belangrijkste inspiratiebronnen van Leonard Luka zijn jazz, soul en country. Met zijn muziek komt hij uit zijn comfortzone.

De Thuyskamer Sessies vinden plaats in museumcafé Thuys. Het is vanaf 18.00 uur mogelijk om een daghap te eten.

18:00 uur Daghap
20:00 uur  Rowann