Extra info

In het museumcafé is vanaf 17.30 uur een maaltijd te verkrijgen voor €10,00. De voorstelling start om 19.30 uur.

Dolhuys op donderdag: Theater ‘Paaz’

Subtitel van dit evenement Dolhuys op donderdag

W-15-2-PAAZ
Prijs: € 10,00

Als Emma opgenomen wordt op de paaz weet ze zeker dat er een fout is gemaakt. Ze heeft een goed leven, dus dat ze dood wil kan dan toch geen probleem zijn? Het is het begin van Emma’s zoektocht door de absurde wereld van de psychiatrie. Een zoektocht naar de uitgang, maar vooral naar zichzelf.

PAAZ is een solovoorstelling met humor, die de donkere kant van de psychiatrie echter niet schuwt.

De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige roman van Myrthe van der Meer. Van der Meer werkte als redacteur totdat ze na een burn-out vijf maanden werd opgenomen. Haar ervaringen verwerkte ze op indringende wijze in PAAZ.

Spel: Yora Rienstra
Regie: Benno Hoogveld